SilverSkin Extreme Cross Country Rodeo 2019

Espoon moottorikerho järjesti (SE©©(R)) Kolmperän rata-alueella ja Kulmankorven maastoissa 8.6.2019 kansallisen Extreme Cross Country kilpailun sekä näytöslähtönä ajettavan e-Mtb kilpailun.

Tulokset:

e-Mtb_miehet

e-Mtb_Naiset

SECCR_Harrasteluokat

SECCR_kilpaluokat

Tulokset löytyvät myös Mylappsista:

Harraste: https://speedhive.mylaps.com/Sessions/5405196#byClass

Kilpaluokat: https://speedhive.mylaps.com/Sessions/5401749

e-Mtb: https://speedhive.mylaps.com/Sessions/5401750

 

Kilpailu ajetaan luokissa
e-Mtb (Miehet / Naiset)
Parikilpaluokka (Kansallinen) Sivuvaunut
Harraste Sähkömoottoripyöräluokka (Kansallinen)
V60 (Kansallinen)
Pariharrasteluokka (Kansallinen) Sivuvaunut
A (Kansallinen)
B (Kansallinen)
Harraste (Kansallinen)
Naiset (Kansallinen)
V40 (Kansallinen)
V50 (Kansallinen)

Parikilpailuun ilmoittauduttaessa käytämme hyväksi motin sivuvaunujen ilmauttumispohjaa. Kyseessä on siis soolomoottoripyörien paripartiokilpailu, kuten aikaisempina vuosinakin.

Parikilpailuun ilmoittauduttaessa Sponderihinta on kummallekin kilpailijalle. Jos toisella on sponderi tai haluatte erilliset ilmoittajat esille olkaa yhteydessä silverskinextreme@gmail.com.

Ilmoittautuminen:

E-Mtb kilpailuun tulee ilmoittautua viimeistään 2.6.2019. Imoittautuminen suoritetaan sähköpostille osoitteeseen silverskinextreme@gmail.com Ilmoittautuminen hyväksytään, kun maksu on suoritettu Espoon Moottorikerhon tilille: IBAN: FI08 5721 1510 0015 84. Laitathan maksun lisätietoihin nimesi. Ilmoittautumismaksu on 40 euroa + transponderin vuokra 15 e. Jälki-ilmoittaumisen hinta on 70 euroa. Kilpailuokkia on kaksi: Naiset ja miehet.

Moottoripyörät ilmoittautuvat motin kautta: https://motti.moottoriliitto.fi/sml/fi/publicEvents

Kilpailunumerot toimitetaan kilpailijoille kilpailujärjestäjän toimesta ilmoittautumisen yhteydessä.

Päivän aikataulu:

7.30 Katsastus ja toimisto aukeaa
9.00 e-Mtb lähtö
11.00 Sähköavusteisten maali
11.45 viimeiset maaliin
12.00 Moottoripyörien lähtö
15.00 Maali
16.00 viimeiset maalissa

Kaikissa lähdöissä lähtömerkki annetaan haulikon laukauksella. Ennen lähtölaukausta näytetään 15 sek taulua. Kun viiden sekunnnin taulu kääntyy lähtölaukaus annetaan 5 sek kuluessa. 15 sek näyttötaulua näytettäessä kuljettajien oikea käsi nostetaan lippaan ennen lähtöhetkeä.

Huolto

Huolto tehdään suljetulla ratavarikolla huoltomaton päällä. Ratavarikolla ei saa ajaa, vaan työnnetään sammutettua pyörää.

Varikkoalueella ei saa ajaa moottoripyörää.

Maali

Maaliin tulon jälkeen kuljettajat ohjataan karsinaan, jossa sponderit poistetaan. Kuljettaja on vastuussa sponderista.

Aluekartta

Kartta

Tietoa ja spekulaatiota kilpailusta löytyy myös Facebookista. https://www.facebook.com/groups/706050069453063/

Kilpailun kesto

e-Mtb kilpailuaika on 2 tuntia. Ajetaan kerran pitkäkierros, jonka jälkeen ajetaan lyhyt kierros. Yhteensä siis pitkä kierros ja lyhyt kierros. Ajoajan tultua täyteen ei pääse enää lähtemän uudelle kierrokselle.

Moottoripyörien kilpaluokien (a,b,v40, parikilpaluokka) kilpailulähtö kestää 3 tuntia ja kierros loppuun. Harrastajaluokkien (loput luokat) kilpailulähtö kestää 2 tuntia ja kierrosloppuun.

Kilpailupaikka

Kilpailukeskuksena on Espoon moottorikerhon motocross radan alue osoitteessa Ämmässuontie 1, Espoo.

Opastus kilpailijoille ja yleisöpaikoitukseen on tien 1 (Turun moottoritie) ja tien 110 (Vanha Turuntie) Ämmässuon liittymästä.

Radan GPS koordinaatit ovat 60.24249 N, 24.523998 E.

riku_2.jpg

Reitti

Reitti kulkee Espoon motocrosradalla ja sitä ympäröivässä maastossa. Lisäksi reitti kulkee Espoon tulevan motocrossradan maastossa ja tulevan ja nykyisen rata-alueen välisellä alueella.

Reitti on haasteellinen ja sisältää muutaman Extreme osuuden. Osassa extreme osuuksia on mahdollista käyttää helpotettua pidenpää reittiä (Chicken Way) pitkin, joilla pääsee ohittamaan extreme osuudet.

Ilmoittautuminen

Moottoripyörien kilpailuun ilmoittautuminen tehdään moti-palvelun kautta. Linkki ilmoittautumiseen: https://motti.moottoriliitto.fi/sml/fi/publicEvent…

E-Mtb kilpailuun tulee ilmoittautua viimeistään 2.6.2019. Imoittautuminen suoritetaan sähköpostille osoitteeseen silverskinextreme@gmail.com. Ilmoittautuminen hyväksytään, kun maksu on suoritettu Espoon Moottorikerhon tilille: IBAN: FI08 5721 1510 0015 84. Laitathan maksun lisätietoihin nimesi. Ilmoittautumismaksu on 40 euroa + transponderin vuokra 15 e. Jälki-ilmoittaumisen hinta on 70 euroa.

Lisätiedustelut silverskinextreme@gmail.com

Silverskin Extreme eMTB -kilpailu

Lähtöluettelot:

Moottoripyörien Lähtöluettelo

e-Mtb lähtöluettelo

Muuta

Kilpailureitti suljetaan harjoittelulta 3 viikkoa ennen kilpailua.

Yhteistyökumppaneille linkki SECCR Mediakortti